Kaily 0+ gyerekülés övrögzítésű standard-talppal

Ajánlott kor:0h +

0-13 kg

Raktáron

Szállítás 1-2 munkanapon belül.

54 990 Ft

Korcsoport: 0+
Gyermek súlya: 0-13 kg
Szabvány: ECE R44/04

Könnyű súlyú (3,6 kg), funkcionális gyerekülés-hordozó, kivehető újszülött-szűkítőbetéttel és párnázott biztonsági övvel (vállpárnák és ágyékvédő párna).

Az autós használatot nagyon megkönnyíti a Kaily standard-talp, amit az autó 3-pontos övével rögzítünk az autóba, és tesszük rá a Kaily ülést egy mozdulattal, vagy vesszük le róla azt. 

Kaily gyerekülés súlya önmagában: 3,6 kg
Kaily súlya a standard-talppal együtt: 6,3 kg
Fontos: A standard-talpat az autóban célszerű mindig hagyni.

A Chicco Kaily gyerekülés-hordozó nem csak önálló termékként, hanem trió utazórendszerben is kapható, a Chicco Trio Best Friend részeként (babakocsi-mózes-gyerekülés) utazórendszerben. Ott a Kaily hordozó önmagában, a standard-talp nélkül alktoja a trió részét, de a talpat külön is meg lehet vásárolni, cikkszám: CH0607961795.

Hasznos tudni ezt is: A Chicco Kaily egy „univerzális” gyermekbiztonsági eszköz. A 44/04 számú előírás 04. módosítássorozatának megfelelően hagyták jóvá, kompatibilis a legtöbb, de nem minden jármű ülésével. Ez a gyermekbiztonsági eszköz szigorúbb körülmények között „univerzális” besorolású, mint a korábbi sorozatszámúak esetében, amelyek nem is jelenítik meg ezt a figyelmeztetést.

Kizárólag olyan járművekben történő használathoz engedélyezett, amelyek statikus vagy csévélő, hárompontos biztonsági hevederekkel vannak felszerelve, és az Egyesült Nemzetek Európai Gazdasági Bizottságának (ENSZ EGB16. számú előírásának vagy más egyenértékű előírásnak megfelel.

+ Több

  • Termék kód: CH0607948795
  • Szabvány: ECE R44/04 univerzális
  • Származási hely: Olaszország
  • Amikor a gyerekülést telepíti, jól nyissa ki az autó ajtaját, mert az akadályozhatja a gyerekülés-telepítést.
  • Baleset esetén: még ha szemmel nem is látható, baleset után a gyerekülés fennmaradó sérüléseket szenved, ezért ki kell cserélni.
Méretek (cm)
Csomagolási méret: 96 x 46 x 57
Méret:
Súly (Kg)
Csomagolási súly: 9.25 kg
Súly: 8.5 kg
  • Soha ne használja ezt a gyerekülést az első légzsákkal ellátott jármű első utasülésén bekapcsolt légzsák mellett; illetve csak akkor használja, ha az első légzsák ki van kapcsolva.
  • A baleseti statisztikák szerint a jármű hátsó ülése általában biztonságosabb, mint az első ülés: ezért javasoljuk, hogy az autóülést szerelje fel a jármű hátsó ülésére. Különösen biztonságosabb ülésnek számít a hátsó középső ülés, ha hárompontos övvel rendelkezik: ebben az esetben javasoljuk, hogy az autóülést helyezze a hátsó középső ülésre.
  • Soha ne hagyja a gyermekülést rögzítetlenül az autóban, mert balesetveszélyes.
  • Ügyeljen arra, hogy a jármű összes utasa biztonsági övét saját biztonsága érdekében csatolja be, mert az út során baleset vagy hirtelen fékezés esetén megsértheti a gyermeket is és önmagát is.
  • Győződjön meg arról, hogy a járműben lévő összes utas tudja, hogyan szabadítsa ki a gyermeket a gyermekülésből vészhelyzet esetén.

Kompatibilis termékek

Goody Plus babakocsi

96 990 Ft

Raktáron

Goody Plus babakocsi

99 990 Ft

Raktáron

Goody Plus babakocsi

99 990 Ft

Raktáron

Goody Plus babakocsi

99 990 Ft

Raktáron