Amiben hiszünk

Szülőnek lenni jó dolog, de mint sok minden ezen a világon, sok erőfeszítést igényel. És ezen az úton előfordulhat, hogy nem mindig érzi magát összeszedettnek az ember. Mi a Chicco-nál azon igyekszünk, hogy ezt a fantasztikus kalandot minél kevésbé nehézzé vagy gyötredelmessé tegyük, figyelve a mai és a jövőbeli szülők igényeire. De amit valójában végzünk, az valami ennél is több: a szülőség ideája, vagyis egy olyan koncepció, amely átfogja azt az egész embercsoportot, akik különböző módon gondozzák a gyermekeiket. Bárhol is vagy a világon, aki gyermeket gondozol, mi ott vagyunk melletted. #PARENTMORE

LEGGI TUTTO

Kik vagyunk

Jelenleg több mint 120 országban vagyunk jelen, és több mint 60 éve új szülők generációinak történeteit fedezzük fel és hallgatjuk meg, és ezt soha nem fogjuk feladni. Ugyanolyan szenvedéllyel, mint valaha, büszkék vagyunk arra, hogy továbbra is olyan innovatív termékeket tervezünk, amelyek megfelelnek a szülők új igényeinek, de itt nem állunk meg. Manapság nemcsak anyukákkal és apukákkal beszélünk, hanem mindazokkal, akik gondozzák a szülők gyermekeit. Végül is, valamennyien szülők vagyunk, nem?

60 év a megértés és az innováció útján

Hosszútávú szakértelmünk van a szülők és a gyermekek szükségleteinek megértésében, így olyan termékeket kínálunk, amelyek minden piaci szegmensben az innovációra épülnek, köszönettel a Chicco Research Center kutatóközpontnak is. Történetünk minden lépése során felfedeztünk valamit, ami átalakította a kapcsolódó kategóriát.

A mi történetünk

Pietro Catelli fiatal vállalkozóként 1958-ban lett édesapa. Kisfia, Enrico, szeretetteljes becenévként kapta a Chicco nevet. Pietro hamarosan megtudta, mit jelent szülőnek lenni, és ekkor merült fel az az elképzelése, hogy létrehozzon egy, a szülői tevékenység minden területére szakosodott márkát, hogy majd ez a márka kielégíti a gyermekek születésétől a 36. hónapig tartó igényeiket, és mindenekelőtt megkönnyíti szüleik életét.

Értékek

Parenting

Ez egy angol szó, magyarul azt jelenti: szülőség, szülőként jelen lenni mások életében. Ez a szó nagyon jól összefoglalja a Chicco filozófiáját: gondoskodunk azokról, akiket szeretsz, s ezt hozzád hasonlóan szülők módjára tesszük. Ez egy olyan érték, amelyen a nagyszülők, a nagynénik és a nagybácsik, a bölcsis, az ovis gondozók és a bébiszitterek osztoznak. Ezenkívül értendő mindenkire, aki gyermekek nevelésében valamilyen formában részt vesz.

Értékek

Szaktudás

Több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezünk a szülői élet minden vonatkozásában, és mint mindig, továbbra is új megoldásokat keresünk. Alapelveink változatlanok: a hangsúly egyértelműen a minőség és a legmagasabb biztonsági előírások betartásán van.

Értékek

Innováció

Meglátásaink mindig a jövő irányába mutatnak. Nemcsak a mai szülők igényeire koncentrálunk, hanem arra is, hogy holnap milyen igényeik lesznek. Mindig megfigyelünk és így megértjük, hogy a szülői igények a mindenkori mindennapi életnek megfelelően változnak. Ezt aztán figyelembe véve, technológiai szempontból fejlett megoldásokat fejlesztünk ki, hogy életüket a lehető legkönnyebbé tegyük. Soha nem léphetünk a helyükbe, de mellettük vagyunk, minden nap.

Értékek

Fenntarthatóság

Folyamatos elkötelezettségünk arra irányul, hogy felelősségteljesen cselekedjünk az emberek és a környezet tiszteletben tartása mellett, mivel a gyermekek gondozása egyben azt a világot is jelenti, amelyben fel fognak nőni.

Fenntarthatóság

A DNS-ünkben van a gondoskodás: rólad, a gyerekeidről, és azon emberekről, akik a családokért munkálkodnak. Ezért minden nap elkötelezzük magunkat a jelen és a jövő gyermekkorának megóvása mellett, tiszteletben tartva az embereket és a környezetet.

TUDJ MEG TÖBBET

Mindig veled

Telefonszámok

Ügyfélszolgálat

+36 1 209 2633

Szerviz

+36 30 228 7761

Chicco Research Center

Kielégítjük az aktuális igényeket, meghallgatjuk és követjük a szülők kéréseit, és megpróbáljuk előre látni a jövőt a Chicco Research Center kutatóközpontban, a különféle szakemberek, szervezeteket és egyesületeket bevonásával a kutatási egységünknek köszönhetően. Mivel a legjobbat nyújtjuk, a legjobbakra támaszkodunk.

Artsana Group

A fenntartható szülői tevékenység a szeretteink gondozását és jóllétüknek biztosítását jelenti. Ez különböztet meg bennünket, valamint az az elkötelezettség, amely előre haladásra ösztönzi az Artsana-t, azt a cégcsoportot, amelyhez tartozunk.