Mindig mellettük

Minden szenvedélyünkkel és szakértelemmel a szülők mellett állunk, elkötelezettek vagyunk, hogy minden pillanat különleges pillanat legyen a szülők és gyermekek számára.

Chicco: a történelem

1946: az Artsana alapítása

Pietro Catelli megalapította az Artsana vállalatot, mely kereskedelmi ügynökségként, majd korszerű technológiával készült gyógyászati tűk és fecskendők gyártásával gyorsan sikeressé vált Olaszországban a háború utáni években.

Chicco: a történelem

1958: megszületett a Chicco márka

A Catelli család elsőszülött fiának, Enrico-nak a születése adta azt a nagyszerű ötletet Pietro Catelli számára, hogy létrehozzon egy termékcsaládot a babagondozás speciális éveire, 0-36 hónapos korra. Enrico-t a család Chicco-nak becézte, és innen kapta a márka a nevét. A Chicco márka magas minőségével hamarosan referencia értékűvé vált az olasz édesanyák számára, piacvezető lett, és gyorsan elterjedt az egész világon.

Chicco: a történelem

1967 – 1998: Artsana leányvállalatok.

Az Artsana elkezdte a nemzetközi terjeszkedést, Spanyolország után a Távol-Keleten, majd az USA-ban, Törökországban, Brazíliában és Argentínában.

Chicco: a történelem

2009-től: a nemzetközi terjeszkedés folytatódik

Újabb leányvállalatok nyíltak: India, Oroszország, Mexikó és Lengyelország.

Értékeink

Közelség

Odafigyelünk a gyermekek és szülők igényeire, érzéseire. Megértéssel fordulunk feléjük, átérezve, mivel tudjuk őket segíteni, hogy ennek megfelelő megoldásokat nyújtsunk. Termékeink által ott vagyunk velük, bárhol és bármikor, harmóniában, de anélkül, hogy zavarnánk őket.

Értékeink

Felelősség és kompetencia

Komolyan odafigyelünk, mindent megteszünk termékeink biztonsága és megbízhatósága érdekében, a minőségi előírásoknak megfelelve. Több mint 50 év tapasztalatunk van a gyermekek világáról, ismereteinket folyamatosan frissítjük a saját Chicco Obszervatóriumunkban folyó folyamatos munkával.

Értékeink

Innováció és kortársélet

Erősségünk a múltból indul, márkánk tradíciókon alapszik, de szemünk folyamatosan a jövőre összpontosít és keressük a fejlett technológiai megoldásokat, válaszul mindig az adott korban élő szülők és gyermekeik igényeire.

Értékeink

Könnyedség és világosság

A gyermek gondozása rendkívüli megfontoltságot igényel. Ezt jól tudjuk, de úgy gondoljuk, hogy ugyanolyan fontos tudni, hogyan tegyük ezt a mindennapokban némi könnyedséggel. Fontos, hogy a szülők mosolygósak és pozitívak maradjanak. Ezért gyártunk egyszerű, könnyen kezelhető, egyértelmű termékeket. És ezért kommunikálunk a lehető legközvetlenebb nyelven, tele mosollyal.

Mindig veled

Telefonszámok

Márkaképviselet Ügyfélszolgálat

+36 1 209 2633

Szervíz

+36 30 228 7761