Cumik

A Physioforma® az az exkluzív forma, amelyet a Chicco választott minden cumijának, mert elősegíti a nyelv előre helyezését, nyitva hagyva a légutakat, támogatva ezzel az élettani légzést. A szopási ösztön természetes. Lehetővé teszi a csecsemők számára, hogy önállóan táplálják magukat, de a nem táplálási célú szopizás is alapvető fontosságú az önmegnyugtatásban: ezért fontos ezt a lehető legjobban támogatni fiziológiás cumival, amely tiszteletben tartja a száj természetes fejlődését.

LEGGI TUTTO

Tudástár

Hogyan válasszuk ki a megfelelő cumit?

Cikk

Az újszülött számára a tökéletes cumi megtalálásához figyelembe veendő szempontok

Hogyan lehet a babát a cumira szoktatni?

Cikk

Íme néhány gyakorlati tipp arról, hogy mikor és hogyan javasoljuk az újszülöttnek a cumit, és hogyan könnyíthetjük meg az elfogadásukat.

A cumi, az értékes szövetséges

Cikk

A szopás a baba természetes ösztöne. Nem csak a táplálékhoz jutás feltétele, hanem az önnyugtatás és a szájpadlás megfelelő fejlődésének eszköze is.

A Physioforma cumikat a fogorvosok is jóváhagyták. A Chicco exkluzív Physioforma alakú cumiját szakértő fogorvosok és más fogszabályozásban jártas specialisták együttműködve tanulmányozták a fiziológiai légzés támogatása, valamint a száj és a szájpadlás helyes és harmonikus fejlődésének elősegítése érdekében. A fogorvosok 85% -a úgy véli, hogy a cumik hasznosak vagy nem károsak a száj fejlődésére, ha három évnél rövidebb ideig használják őket a helyes módon (SIDO felmérés, 2014).