Autós biztonság

A Chicco gyereküléseknél mindig a gyermeked biztonsága az elsődleges az autóban. A Chicco az utazási igényeknek leginkább megfelelő megoldást kínálja: a babahordozóktól kezdve a dönthető, párnázott ülésekig, amelyek garantálják az ergonómikus testtartást. Az autósülések sokoldalúak és egyszerűen beszerelhetők az autóba, függetlenül attól, hogy az autóöves rögzítést vagy az Isofix rendszert választod, minden termékünk garantálja az autóban a könnyű használatot és védelmet.

LEGGI TUTTO

Tudástár

Utazás a babával: amire szükséged lesz

Cikk

Mielőtt autóba ülnétek, győződjetek meg arról, hogy minden megvan-e a biztonságos utazáshoz és a baba jóllétéhez. Íme egy lista, hogy ne maradjon semmi otthon és valóban nyugodt legyen az utazás.

Hurrá, utazunk!

Cikk

Miért használjunk gyerekülést, hogyan válasszunk és szereljük be az autóba? Merthogy a biztonságot és megelőzést szem előtt kell tartani és törekedni rá, hogy természetessé váljon.

Mitől biztonságos az utazás?

Cikk

A biztonsági gyerekülést akkor is használni kell, ha rövid távolságra megyünk, vagy ha nagyon késésben vagyunk, vagy épp hisztizik a gyerek.

Mások is megtekintették...

Seat3Fit i-Size 360° 0/1/2

135 990 Ft

177 990 Ft
Raktáron

Seat3Fit i-Size 360° 0/1/2

135 990 Ft

177 990 Ft
Raktáron

My Seat i-Size 76-150 cm

134 990 Ft

Nincs raktáron
A Chicco gyerekülések mindig technológiailag fejlett, kiváló minőségű anyagokból készülnek, ergonómiai vonalak jellemzik őket, így támaszt és védelmet nyújtva a gyerekeknek. És akkor ott van a Chicco BebèCare, az első gyermekfelügyeleti rendszer: Az okostelefonos alkalmazás figyelmezteti a szülőket, ha egy gyermek egyedül maradt az autóban, az utasülésre rögzített gyerekülésben. Az érzékelők nélküli autósülésekhez külön megvásárolható az univerzális Chicco BebèCare Easy-Tech kiegészítő, mely valamennyi gyerekülés-modellel kompatibilis, megfelelőségi tanúsítványt kapott a CSI-től, egy speciális független autóbiztonsági szervtől. Biztonságos, egyszerű és gyors segítség az autóutak békés megtapasztalásához.