Szoptatás

A szoptatás egy mindennapi rituálé, amelyet teljes mértékben és minden helyzetben ki kell élvezni, az anyának és a gyermeknek egyaránt.

LEGGI TUTTO

Tudástár

Újszülött kólika, tünetek és gyógymódok

Cikk

A kólika - hasfájás, hasgörcs - az újszülött fiziológiai megnyilvánulása, meglehetősen gyakori az élet első hónapjaiban.

Az anyatejes táplálás fortélyai

Cikk

Fontos, hogy a szoptatást jól végezzük, hogy a csecsemő ragaszkodjon a mellhez.

Van, amikor nem lehetséges a mellből szoptatni

Cikk

A szoptatás előnye vitathatatlan, de vannak olyan helyzetek, amikor az anyák arra kényszerülnek, hogy vegye igénybe a cumisüveges etetést a szoptatás helyett.

Mások is megtekintették...

Izgalom járja át az embert, amikor először veszi karjába gyermekét, és azok a felejthetetlen első pillantások, mert micsoda öröm és boldogság, hogy végre megismerhettük egymást! Míg a szülés érzelmei kitöltik a gondolataidat, mi már arról gondoskodunk, hogy minden segítséget megkapj otthonra tőlünk, amit csak lehet, az elsőotthon töltött napok érzékeny időszakára. Az első otthoni anyatejes táplálások, pelenkázások, a pici lábakra és kezekre húzott babaruhák megható pillanatai nem feledhetők. Hogy minél jobban éld meg ezt a néha nehéz, néha önfeledt boldogsággal teli időszakot, számos hasznossággal segítünk neked.