Játékok

A megfelelő készségfejlesztőkkel segítjük őt, miközben egyre csak növekszik és növekszik. Itt megtalálsz mindent, amire szükségetek van, hogy jól szórakozzon gyermeked, miközben a játékok végig kísérik őket a növekedésükben és segítsen nekik a tanulásban. Mert a világ tele új felfedezni valókkal!

LEGGI TUTTO

Tudástár

Szabad a mozgás!

Cikk

Az első hónapokban a csecsemőknek különösen szükségük van arra, hogy megtapasztalják a szabad mozgás örömét, a motorikus képességek fejlődése érdekében.

Játszva fejlődik a baba

Cikk

A játék a gyerekek számára egy alapvető szükséglet és tevékenység, ami lehetővé teszi számára, hogy megismerje a valóságot, saját magát is, miközben új készségeket sajátít el.

Do you speak English, mammy?

Cikk

Az egyre inkább globális világban a több nyelven beszélő szülők egyre inkább azt érzik, hogy meg kell tanítaniuk a gyermeküket egy második nyelvre is, az anyanyelv mellett.

Mások is megtekintették...

Tologatós kisautó ECO+

4 690 Ft

Raktáron

Kukásautó Eco+

8 990 Ft

Raktáron

Koala babakocsi játék

6 790 Ft

Raktáron
A gyermek életének első éveiben más és más ingerekre van szükség a különböző fejlődési szakaszokban. A Chicco speciális, de szórakoztató játékokat kínál és bízik abban, hogy a 0-3 éves gyermekek minden igényét ki tudja játékaival elégíteni. Az első naptól kezdve a játékok nem csak szórakoztatóak, hanem a baba növekedésének fontos ösztönzői is. A kisgyermek növekedésének minden szakaszában megvannak a kisebb-nagyobb felfedezések és azok eredményei. A pihenéstől az első felfedezésekig, az első lépésektől a két keréken való biciklizésig, valamint a zenével, a nyelvvel és a sporttal való kísérletezésig, egészen a mások gondozásának vagy a csapatjáték öröméig, sokféle játék áll a kis felfedezők rendelkezésére. Eljön az idő, amikor a gyerekek a körülöttük lévő alakzatokat és alakokat megfigyelve készek szembenézni az első nagy kihívásokkal. Stimulálhatod őket olyan játékokkal, amelyek elősegítik a kognitív és kreatív készségek fejlesztését, kezdve a tárgyak egymásra rakásával, a formák illesztésének és a tornyok lerombolásának természetes szenvedélyével. A közös játék révén megtanulják legyőzni az első nehézségeket és örülni fontos eredményeknek. A gólszerzés, a kosár vagy a cselezés erőssége az, hogy segít abban, hogy a sport közös szenvedéllyé váljon. A sportjátékok ösztönzik a mozgást és segítik a gyermeket a speciális képességek elsajátításában, a precizitástól a koordinációig, az akaraterő és a csapatszellem kimunkálásáig. A zene a legtermészetesebb módja az ismerkedésnek, a közös szórakozásnak és a kreatív kifejezésnek. Mindenkinek megvan a maga kedvenc műfaja és hangszere: a klasszikus zongorától a dobokon át a modernebbekig. Engedjétek szabadjára a hangotokat, táncoljatok és kövessétek az ütemet!