Alvás és relaxálás

Csendes, nyugodt alvás – ez kell az egész család számára. Az alvás nagyon fontos pillanat az egész család számára: a jó pihenés feltölt energiával, hogy minden napi kihívást kezelni tudjunk. A Chicco babaágyakat úgy tervezték, hogy könnyebbé tegyék az éjszakák kihívásait, a szülők is pihenhessenek és kényelemben vigyázhassanak kisbabájukra, különösen éjszaka. Emellett, számos termékötletet adunk a kisbabád figyelmének lekötéséhez, álomba ringatásához és a napi rutinok megszervezéséhez.

LEGGI TUTTO

Tudástár

Mennyi alvásra van szüksége egy babának?

Cikk

Tudod, hogy mennyi ideig kell aludnia a babának, és miért elengedhetetlen a pihenés?

Sötét vagy világos?

Cikk

A sötét és világos megfelelő váltakozása elősegíti, hogy a picik elsajátítsák az alvás-ébrenlét ritmusát.

Mindig ellenőrzés alatt

Cikk

Az ösztönöktől vezérelve minden szülő szeretné gyermekét állandóan a felügyelete mellett tartani, még az alvás ideje alatt is.

Mások is megtekintették...

Vannak olyan napok, amikor a gyermek felnevelése egy óriási nagy hegy megmászásának tűnik. Nehéz hozzászokni a család új szokásaihoz is, de mindennél fontosabb a legnehezebb időszakok ellensúlyozása, kihasználva a kikapcsolódás pillanatait, amelyekben regenerálódhatunk a mindennapokból. Amikor a gyermek nyugodt és elégedett, megszervezheted a napjaitokat, és a Chicco termékei segíthetnek ebben is: vannak hintaszékek, hinták és járókák, ahol gyermeked pihenhet, ülhet vagy ringathatja magát előre és hátra. Innovatív, kényelmes és tartós eszközök. Újraterveztük a klasszikus székeket, és sok hasznos funkcióval láttuk el a hintákat, hintaszékeket. Válaszd ki az automatizált hintasebességek közül a gyengéd, lassú ütemet, hogy a baba gyorsabban aludjon el, miközben ő nézelődik és elszórakoztatja magát - majd álomba merül. A kompakt és összecsukható hintaszékeket bárhová magaddal viheted, hogy mindig legyen egy ismerős hely, amiben a baba megpihenhet ... és akkor eljött a te időd, hogy mindent megszervezz!