Fürdetés

Termékeink természetesek, illatosítottak és dermatológiailag teszteltek, hogy biztosítsák a megfelelő pH-értéket a gyermeked érzékeny bőrének. A csecsemőknek szánt Natural Sensation termékcsaládot egy olyan anyag ihlette, amely már létezik a természetben: a vernix caseosa az újszülöttek születéskori védőbevonata, amely a születés után az első napok során tűnik el a bőrről, például a fürdetések alkalmával.

LEGGI TUTTO

Tudástár

Fürdetés és ápolás

Cikk

A napi fürdetés – különösen az első hónapokban – a kényeztetés és a kikapcsolódás pillanatai mind a baba, mind a szülő számára.

Hogyan fürdessük az újszülöttet?

Cikk

A kapcsolatoknak is szentelt kellemes alkalom

A baba fürdetéséhez szükséges kellékek

Cikk

Ellenőrzőlista: mely termékekre van szükség a baba fürdetéséhez?

Mások is megtekintették...

A fürdési idő egy újabb különleges pillanat a gyermekek és a szülők számára, ahol mindenki vizes lesz! A Chicco sokféle sampont, tusfürdőt és babafürdőolajat fejlesztett ki, amelyek biztonságos és finom illatú formulával készültek, és dermatológiailag teszteltek a baba bőrének pH-jának tiszteletben tartására. A könnymentes babatusfürdőink a gyengéd bababőrhöz készültek, csakúgy, mint a babák első samponja és a hidratáló arc- és testápoló krémek, amelyek mind a baba nyugodt pihenését szolgálják, mielőtt nyugovóra térnek, a felejthetetlenül finom, illatos bababőrrel.Kádak, pelenkák és pelenkatárolók is megtalálhatók a kínálatunkban a kényelemben eltöltött fürdést és fürdetést segítendő. A Cuddle & Bubble pelenkázót átalakíthatjuk babakáddá. Könnyűsúlyú és könnyen mozgatható, praktikus tárolóval rendelkezik szivacsok és egyéb eszközök számára.