Higiénia

Amikor eljön a fürdetés ideje, egy különleges világba csöppenünk, ahol minden figyelem csakis a babáé. A szülővé válás azt is jelenti, hogy a megfelelő higiénia fenntartásához elengedhetetlen bizonyos tevékenységek teljes skáláját elvégezni: a pelenka cseréjétől az első bilizésig. Akár a baba fogait, akár a ruháit tisztítod, a Chicco segít a gyermekek higiéniájában.

LEGGI TUTTO

Tudástár

A baba napi higiéniája

Cikk

Szakértői tanácsok annak megértéséhez, mely termékeket kell használni és hogyan kell gondoskodni az újszülött higiéniájáról

Tanácsok fogzás idejére

Cikk

Az első jelei annak, hogy nőnek a baba fogai

Szájápolás, fogápolás csecsemőkortól

Cikk

Mikor és hogyan szoktassuk rá a csecsemőt a fogmosásra? Rágás, ínymasszírozás, szájhigiénia... sok-sok fontos tudnivaló, amit minden szülőnek tudni érdemes.

Felfedezhetjük, hogy az apró kis gesztusok nap mint nap mily boldogsággal töltik el a baba szívét, mert érzi, hogy vigyáznak rá. A pelenka cseréje, a szájhigiénia és általában a mosás fontos pillanatok a napi babaápolásban. A szülőknek magabiztosnak kell lenniük a gyakorlati és kényelmes megoldások megválasztásában, amelyek segítenek a mindennapi kihívásokban. Kidolgoztunk egy termékcsaládot ennek megkönnyítésére. A mindenütt jelenlévő bili, a rágókák, pelenkák és pelenkázók között minden megvan, amire szükség van, hogy segítsük a tisztaság fenntartását minden nap. Az aktív védelem és az állandó tisztaság érdekében a ruhanemű minősége minden bizonnyal központi szerepet játszik. Mosószer-formulánkat úgy terveztük, hogy kíméletes legyen a gyermekek érzékeny bőréhez, akár kézi, akár gépi mosás során is biztonságosak a bőrgyógyászatilag tesztelt mosószerek és öblítők.