Séta a babával

Sétálni jó, mert a világot együtt látni kell, ez lehet akár napi kirándulás az üzletekbe, akár barátok meglátogatása. A megfelelő felszereléssel szabadon mehettek bárhová, bármilyen is legyen az időjárás.

LEGGI TUTTO

Tudástár

Séta a babakocsival, hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Cikk

Hogyan válasszuk ki a legjobb és akár a legkönnyebb babakocsit, az egyszerű használathoz?

Menjünk sétálni!

Cikk

A napi séta nem csak egy kellemes napi elfoglaltság, hanem értékes forrása a tapasztalatoknak és érzékeléseknek, észleléseknek.

Minél közelebb egymáshoz

Cikk

A kenguru lehetővé teszi a szoros testi kapcsolatot, megnyugtató érzést nyújt a csecsemőnek és az édesanyának egyaránt.

Mások is megtekintették...

Skin Fit bébihordozó 9 kg-ig

26 990 Ft

Raktáron

New Echo - 22 kg-ig - Scarlet

46 990 Ft

59 990 Ft
Raktáron

TROLLEYme babakocsi automata zárral

52 990 Ft

64 990 Ft
Raktáron
Számos megoldás segíti a közlekedést, sétáljunk a városban vagy az erdőben, vagy keljünk útra az autóval. Séta a parkba, kirándulás az óvodába, túrák a belvárosban. Lehet, hogy egyszerű dolgoknak tűnnek, de a szülők számára gyakran igazi kihívások. Ezért olyan termékválasztékot terveztünk meg, amely segít a szabadban töltött idő maximális kihasználásában, az első városlátogatásoktól a legnagyobb kihívást jelentő utazásokig. A praktikus és funkcionális babakocsikat a legdinamikusabb szülők számára tervezték, köszönhetően a legpraktikusabb kiegészítőknek, például az esővédőnek, a tárolókosárnak és a szúnyoghálónak. A gyereküléssel, mózessel bővíthető moduláris babakocsi modellek sokoldalúan alkalmazkodnak a család igényeihez. A sokoldalúság, a kényelem és a jókedv az, amire a szülőknek szükségük van.