Séta a babakocsival, hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Hogyan válasszuk ki a legjobb és akár a legkönnyebb babakocsit, az egyszerű használathoz?

Séta a megfelelő babakocsival

Séta a gyermekkel a parkban a kavicsos utak mentén, üdvözlet a harmadik emeleten élő nagymamának, rohanás a szupermarketbe csúcsforgalomban, majd mindenki siet vissza az autóba. Minden szülő napi rutinja számos kihívást tartalmaz, különböző felületű utakon, gyermeke társaságában. A könnyű babakocsi ideális módja annak, hogy könnyen hordozható legyen. Csak válassza ki a megfelelőt.

Önműködő vagy egykezes záródás: elengedhetetlen tulajdonság

A legjobb babakocsi kiválasztásakor fontos az önműködő zárás, mint terméktulajdonság; különösen igaz ez bizonyos esetekben: Például, amikor a csomagtartóban kell tárolni a a babakocsit, és a gyermek a hordozó-autóülésben ül, amit leveszünk a babakocsi-vázról és kézben tartjuk, míg a babakocsit összecsukjuk. Babakocsi-vásárláskor ezért akár elengedhetetlen szempont is lehet olyan könnyű modell javára dönteni, amely könnyen, lehetőleg egy kézzel csukható vagy automata módon záródik össze.

A séta végén kicsire összehajtható

A könnyű babakocsinak az összecsukás után szuper kicsivé kell válnia, és garantálnia kell a lehető legkisebb helyfoglalást. Ez alkalmassá teszi az egyszerű tárolásra még kisebb gépkocsik csomagtartóiban is, vagy például étteremben, a barátoknál, vonaton vagy repülőn.

Maximális kényelem a használat során

A gyermekekkel való kellemes és pihentető sétákhoz tanácsos kompakt, könnyen összecsukható, de kényelmes babakocsi mellett dönteni. Fontos ellenőrizni, hogy az ülések párnázottak-e, és mindenekelőtt, hogy a háttámla és a lábtámasz állítható legyen. Ezek a jellemzők elengedhetetlenek ahhoz, hogy a kicsi nyugodtan pihenhessen és aludhasson, még akkor is, ha távol van az otthontól, a kiságytól.

TROLLEYme babakocsi automata zárral

Raktáron
64 990 Ft

57 840 Ft

%

Cheerio utazó-babakocsi automata zárral

Raktáron
86 990 Ft

77 420 Ft

%

Goody Plus babakocsi

Raktáron
99 990 Ft

88 990 Ft

%