Mindig ellenőrzés alatt

Az ösztönöktől vezérelve minden szülő szeretné gyermekét állandóan a felügyelete mellett tartani, még az alvás ideje alatt is.

Anya és baba között már a terhesség alatt elkezd kialakulni az a szoros, szimbiotikus kapcsolat, amely a baba életének első hónapjaiban fog kiteljesedni, és amely soha többé nem fog már megszűnni.

Lassanként apa is elkezdi megismerni és megérteni őt a mindennapi teendők során. A fürdetés, az öltöztetés, az altatás mind fontos momentumok egymás megismerésében és a kapcsolatuk elmélyítésében.

Ez a védő és gondoskodó magatartás minden szülőnél ösztönös, hogy megóvják gyermeküket minden lehetséges problémától.

Az első pár hónapban, ha a baba külön alszik a szobájában, a szülőkben még erősebb a vágy, hogy folyamatosan őrizzék a pici álmát, ébredéseit, felsírásait, játékait. Llefektetéskor pedig még jobban aggódnak. Tény, hogy különösen az első néhány hónapban nagyon nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy ne szaladjunk be a babához, ahányszor csak zajt hallunk a szobájából.

 

Szerencsére a szülők megnyugtatására ma már számos audio és video eszköz létezik, amelyekkel a szokásos napi tevékenységük végézése közben is szemmel tarthatják a babát, és így mindenki nyugodtabb lesz.

Next 2 Me Air hálós kiságy

Raktáron
82 990 Ft

62 990 Ft

%

Next 2 Me Air hálós kiságy

Raktáron
82 990 Ft

62 990 Ft

%