Alvás a kismamapárnával

A terhesség vége felé sok nő panaszkodik az alvászavarokra.

A jó alvás elengedhetetlenül szükséges a várandós anya jóllétéhez, de bizonyos problémák, mint a kezdeti hányingerek, a gyakori vizelési inger, a dagadó láb, a hormonális változások és a különösen gyakori hátfájás, hatással vannak az alvásra. A terhesség utolsó negyedében a nők 75%-a panaszkodik gyakori alvászavarokra, és kifejezi annak szükségességét, hogy nap közben is aludni tudjon. 

A megfelelő alváspozíciónak nagy szerepe van abban, hogy a kismama aludni tudjon. Tudományos szempontból nézve, a legjobb pozíció, amikor a kismama a bal oldalára fekszik és a térdeit behajlítva alszik. Ez a pozíció csökkenti a vizesedés általi duzzanatokat, valamint megakadályozza, hogy a magzat súlya nyomja a belső szerveket és ereket.

A kismama párnák célja, hogy támaszt biztosítsanak a női testnek, és segítsenek megelőzni a hátfájást. A párna által lehetővé válik a stabil oldalfekvés, ami javítja az alvás minőségét. Emellett támogatja azt, hogy a boka, a térd és a csípő összehangoltan tudjon funkcionálni ebben a pozícióban, és ezzel megelőzhető az ülőideg-gyulladás és a fájdalom. A kismama párnák tehát nem csak a szoptatás alatt biztosítják a kényelmet, hanem a várandósság idején is hasznos segédeszköz.

Boppy® teljes testpárna

Raktáron
29 990 Ft

26 690 Ft

%