Chicco Szülés utáni betét 30db

Méhseb váladék, szövettörmelék, véralvadék - a szülést követően az anyaméh tisztulása hetekig tart.A speciális Chicco szülés utáni betét hossza, vastagsága nem egy átlagos vérzés illetve menstruáció felfogására készült, hanem kifejezetten a szülés utáni váladékozás felfogására, főleg az első 3-5 nap eseményeire.

Ezért utcai használatra készült intimbetétek, tamponok, de még a vastagabb éjszakai betétek, vizelet felfogó betétek sem jelentenek megoldást az első 3-5 napban. A váladék meglehetősen intenzíven és darabosan távozik.

Főleg normál hüvelyi szülés esetén a szülést követő 2 órában nagyon erős tisztulás indul el, ekkor akár 6-8 betétcserére is szükség lehet!

 

A szülést követő 3-5 nap alatt a  váladék nagy része távozik, ezért ebben a max. egy hétben van szükség a speciális szülés utáni betétre.

 

 

A tiszta vatta réteg megőrzi a váladék eredeti színét, szagát, állagát, és ez fontos információt nyújt az orvosnak egy esetleges fertőzés gyanúja esetén, pl. ha az anyuka elkezd belázasodni, stb.

 

Császárszülés esetén sok nyákos váladékot eltávolítanak a méhből, ezért császárszülés esetén kevesebb váladékra lehet számítani, mint normál szülés esetén. 

 

A kórházba minden kismama vigyen magával egy csomag Chicco szülésbetétet!

Kiszerelés: 30 db / csomag

Javasolt bruttó fogy.ár: 2390 Ft

 

Hogyan használja a Chicco szülésbetétet?

  • A szülőszobára vigye magával. Akár 6-8 betétet is elhasználhat az első 2 órában, közvetlenül a szülés után!
  • Amikor már a pihenőszobában van ismét, a szülésbetétet cserélje az első 3-4 napban (a kórházi napokban) naponta 3-4-5-ször.
  • Tisztasági és higiéniai okokból akkor is cseréljen betétet, amikor a váladékozás már jelentősen csökkent.
  • Ez a betét nagyon kedvelt az otthon töltött első néhány éjszakán is. 

Vásárlás itt:

http://babycare.hu/kismama-termekek/chicco/mammy-szules-utani-betet-30-db_CH001143

 

Szülés utáni betét 30 db

Raktáron
2 990 Ft

2 660 Ft

%

Hálós elasztikus alsó, egy méret, 4 db

Raktáron
2 390 Ft

2 130 Ft

%

Eldobható alsók IV-es, 38-40-es, 4 db

Raktáron
1 690 Ft

1 500 Ft

%