Ma étteremben eszünk!

Ebéd az otthonon kívül, nagyinál vagy egy étteremben: micsoda jó dolog, együtt ülni az asztalnál!

Természetesen, a biztonság és kezelhetőség kiemelt szempont volt ezen termékek tervezésénél, amellett, hogy a kis helyen elférő etetőszékekre koncentrált a gyártó.

Az otthonon kívüli etetések némi szervezést és felkészülést igényelnek, akár a nagyszülőkhöz megyünk el vasárnapi ebédre, vagy nyaralni indulunk, ahol akár többször fogunk éttermekben enni.

Amikor otthon eszünk, akkor általában van egy nagyobb etetőszék, amibe a babát beültetjük. Ezek az etetőszékek nehezebbek, azonban stabilak és praktikusak otthon. Viszont ha elmegyünk otthonról, pláne, ha ez utazással is jár, akkor érdemes inkább egy kicsi székmagasítót vinni, ami szinte bármilyen széktípushoz és asztalmagassághoz megfelel. Nem terjedelmes, mint egy táska, a vállunkon szállítható.

Van olyan etetőszék is, ami az asztalra csatlakoztatható. Ha nem akarunk nagyobb etetőszéket, de elég stabil és erős az étkezőasztalunk, van kerti faasztalunk, kell egy kicsi de praktikus etetőszék a nagyszülők étkezőasztalához, akkor ehhez is megfelelő lehet, akár mint második etetőszék funkcionálhat.

Ezeknek a székekhez vagy asztalhoz csatlakoztatható etetőszékeknek megvan az az előnye, hogy a kisbaba a közös étkezést úgy éli meg, mintha egy felnőttszéken ülne, de vitathatatlan előnye, hogy a felnőttekkel és nagyobb gyerekekkel együtt ülhet az asztalnál!