Mit viseljen az óvodában?

Az óvodában ajánlott kényelmes, praktikus és funkcionális ruhákat viselni.

A legfontosabb, hogy kényelmes ruhákat válasszunk: olyanokat, amelyeket a gyermek könnyen tud le- és felvenni, és kevés gomb és cipzár található rajta. A gyermekünk így nagyon büszke lesz magára, hogy egyedül tud öltözni és cipőt húzni. Ez lehet az első lépés az önállóság felé, amelyen keresztül gyermekünk visszaigazolást kaphat, hogy ő már „nagy”.

Segítsünk neki könnyen kezelhető ruhákkal, valamint ne feledkezzünk meg a megfelelő anyagokról, melyek természetes eredetűek, jól szellőznek és megtartják a hőmérsékletet a napi tevékenységek során. A legjobb, ha mindig rétegesen öltöztetjük a kicsit, így mindig az igényei szerint lesz öltözve.

Egy másik szempont, hogy olyan ruhákat válasszunk, amelyek bírják a sok mosást, magas hőmérsékleten is.

A színes pacák a pulóveren vagy a tintafoltos szoknya gyakori látvány lesz az óvodai lét során. Ezért alapvető fontosságú, hogy olyan darabokat válasszunk, amelyek nem igényelnek speciális kezelést és könnyen moshatóak.

És talán egy kicsit foglalkozhatunk a divattal is: válasszunk divatos színeket és mintákat, amelyek még szebbé teszik gyermekünket… egy kis gyengeség, amelyet mi, anyák megengedhetünk magunknak.

Mosószer hipoallergén 1,5 liter

Raktáron
3 490 Ft

3 110 Ft

%

Mosógél kapszula 16 db - sensitive

Raktáron
3 990 Ft

3 550 Ft

%