Natural Feeling - Step Up New cumisüvegek

Az apák is változnak. A cumisüvegek is... Forradalmian új, evolúciós etetőcumik, a gyermek szopási, szívási képességének fejlődését követve. Step Up New 1-2-3

 

Step Up New 1

A Step Up New1 speciális formájú evolúciós etetőcumik tökéletesen illeszkednek a hónapról-hónapra fejlődő újszülött egyéni képességeihez, ami a táplálékhoz jutást illeti. Lépésről-lépésre követi a csecsemő első hónapjait, az egyszerű kipréselős technikától indulva az erős szívás képességéig.

 - olyan rövid cumivégződéssel van ellátva, mintha az mellbimbó lenne


Az újszülött
 egyszerűen kipréseli a tejet az édesanya melléből. Mindamellett a szoptatás olyan érzelmi és pszichológiai többletet nyújt, mely egyértelműen elősegíti a szoros kötődés kialakulását a baba és a mama között.

Az újszülött etetőcumija:

- segíti őt a minél kevesebb fölösleges levegőnyelésben, hogy elkerülhető legyen a hasfájás

 - olyan rövid cumivégződéssel van ellátva, mintha az mellbimbó lenne

 

Step Up New 2

2-4 hónapos kortól már lecserélhető a Step Up1 etetőcumi a Step Up New 2 domború formájú etetőcumira.

A gyermek már egyre ügyesebben jut a táplálékhoz, a szívás technikájából eljut a szopás képességéig - a Step Up2 etetőcumi követi a baba fiziológiai elvárásait.

 

Step Up New 3


Az elnyújtott formájú Step Up3 etetőcumi alaplapja ugyanolyan széles, mint a Step Up1 és Step Up2 cumiké, azonban az ajkak és a nyelv számára kényelmes, az életkornak megfelelő ráilleszkedést tesz lehetővé. 

Fél éves kortól az elnyújtott, kevésbé domború formájú Step Up New 3 evolúciós etetőcumi felel meg a legjobban a fejlődő baba képességének.

 

STEP UP ETETŐCUMIK

KÉK CSOMAGOLÁSÚ CUMIK: újszülötteknek készült.

1-lyukú ferdecumi: lassú folyású, hiszen az újszülött még tanulja a szopást, nyelést, szervei is fejlődnek még. Ezért igen aprókat szív és nyel le.

2-lyukú ferdecumi: normál folyású, vagyis picit gyorsabb, mint az 1-lyukú. Kb. 1-2 hónapos kortól képes ebből inni a baba, amikor már igényli is a gyorsabb folyást, hiszen egyre ügyesebben szopik, erősebben szív.

ZÖLD CSOMAGOLÁSÚ CUMIK: 2-4 hónapos korra

Közepes és gyors folyásúak, illeve van egy változtatható, amikor a cumisüveg elfordításával tudjuk a folyás gyorsaságát szabályozni. 2 hónapos kor felett, kb. 6 hónapos korig.

LILA CSOMAGOLÁSÚ CUMIK: 6 hónapos kor felett

A szilárd ételek elkezdésétől kezdve lehet őket használni, amikor a szopást egyrészt átveszi a szívás képessége, és ezt a Step Up 3-as etetőcumik hosszabb formája is követi. Valamint, itt van már speciálisan pépes-étel etetésére való cumi is (4-lyukú), amin a sűrű gyümölcslé, pürés leves is átfolyik.