Virág puzzle állatfigurás formákkal - hang és fény

Ajánlott kor:12h +

Guess the animal

Raktáron

Szállítás 1-2 munkanapon belül.

7 990 Ft

A Chicco Guess the Animal játék egy virág formájú színes, zenélő, fényeket adó állatforma-beillesztős puzzle-játék, készségfejlesztő játék, vicces dallamokkal és állatok hangjaival.

Javasolt életkor: 12-36 hó

5 forma, 12 dallam és hanghatások. Állathangokat tanít felismerni.

Játszás a játékkal:
Nyomd meg a középső gombot, amikor a fény elalszik, illeszd az állatos mintás formákat a virág formájú puzzle körül a megfelelő virágszirom-helyekre a formák alapján. Vidám zene és a fényjáték kíséri a sikeres véghezvitelt.

Miután az összes állatfigurás virágszirom a helyére került, ki lehet venni őket az újrakezdéshez. 60 másodperces üresjárat után a játék készenléti stand-by állapotba lép; nde bármelyik gomb megnyomása elég a folytatáshoz. 

A ki/be kapcsolás az O/I gomb mozgatásával történik.

MANUÁLIS KOORDINÁCIÓ FEJLESZTÉS: Az érintés és kezelés által a gyermek fejleszti az észlelés képességét, a kéz-szem-koordináció jobbítása révén pedig fejleszti a térérzékelést.

KOGNITÍV KÉPESSÉGEK: A felfedezőszellem stimulálása és a kísérletezések véghezvitele segít a gyermeknek az első gondolkodási folyamatok felépítésében, az első ok-okozati összefüggések megértésében és problémák megoldásában.

Ez a játék 3 x 1,5 V „AAA” alkáli elemekkel működik működik (a termék bolti demonstrációs célokat szolgáló elemeket tartalmaz, a vásárlás után új elemekre kell cserélni).

+ Több

  • Termék kód: CH0106020
  • Szabvány: EN-71-1/2/3, 2009/48/EC 2004/108/EC; 2011/65/EU
  • Származási hely: Kínai Népköztársaság
  • TISZTÍTÁS: Az elektromos áramkör károsodásának elkerülése érdekében a játékot puha, száraz ruhával törölje át.
  • ELEMEK: Ez a játék 3 x 1,5 voltos „AAA” elemekkel működik.
  • A vásárláskor a játékban található elemek csak bolti demonstrációs célokat szolgálnak, ezért a termék megvásárlása után ki kell cserélni őket új elemekre.
Méretek (cm)
Csomagolási méret: 42 x 27 x 27,500
Méret:
Súly (Kg)
Csomagolási súly: 0.573 kg
Súly: 0.5 kg
  • Ne használja ezt a terméket más módon, mint ami a kézikönyvben le van írva.