Fogkefe csereelemes 2 fejjel 3-6 év

Ajánlott kor:3év +

cserélhető elemmel

Szín: kék

ch0085451 ch0085461

Raktáron

Szállítás 1-2 munkanapon belül.

4 990 Ft

Cserélhető elemes, vibrációs fejű fogkefe. A termék 2 db sörtefejet és 1 db 1,5V AA típusú alkáli elemet tartalmaz. Az elem cserélhető.

Tejfogak tisztítására. A finoman rezgő Chicco elemes fogkefe a kúpos technológiájú és a nagyon finom puha sörtékkel extra gyengéd a fogzománchoz és a fogínyhez. A fogak közti réseket a speciális sörték jobban elérik, és a lerakódások eltávolítása hatékonyabb, összehasonlítva egy hagyományos fogkefével.

Használat: Az 1-2 perces fogmosás idejére kapcsolja be Ön vagy gyermeke a fogkefét. Alaposan tisztítsa meg a fogakat, körkörös mozdulatokkal a fogak felületén. Ne nyomja rá a fogra a fogkefét erősen. Tanítsa meg gyermekének a fogmosás alapjait és a termék helyes használatát. Használat után kapcsolja ki a fogkefét és tárolja gyermektől elzárt helyen. A termék nem játékszer. 

LETÖLTHETŐ TUDÁSANYAG a gyerekek szájhigiéniájáról

+ Több

  • Termék kód: CH0085451 kék
  • Anyagösszetétel: műanyag váz és sörték, 1 db alkáli elem
  • Szabvány: 2012/19/EU elektromos hulladékkezelőben vagy a forgalmazónál adja le
  • Származási hely: Kínai Népköztársaság
  • TISZTÍTÁS: kisgyermek esetében felnőtt végezheti; folyó csapvízzel öblítse át a kefe sörtéit, ügyeljen arra, hogy a műanyag maroknyelet ne érje a zuhogó víz, ezt nedves törlőkendővel tisztítsa. Ne sterilizálja. Nagyobb gyermek a tisztítást csak felnőtt felügyelet mellett végezheti.
Méretek (cm)
Csomagolási méret: 23 x 9 x 25,400
Méret:
Súly (Kg)
Csomagolási súly: 0.1 kg
Súly: 0.1 kg
  • A terméket használhatja: gyermek 3 éves kortól, valamint csökkent fizikai, csökkent értelmi és mentális képességű gyermek/felnőtt is használhatja kompetens felnőtt felügyelete mellett,
  • és ha megfelelő tájékoztatást kapott a használatról, és tisztában van a biztonságos használat feltételeiről és megértette a vonatkozó veszélyeket.
  • Szájon át történő öblögetőeszközök (speciális öblögető folyadékok) csak 8 éves kor felett használhatók és felnőtt felügyelet mellett, és ez vonatkozik a csökkent fizikai, értelmű és mentális képességű emberekre is.

Kompatibilis termékek

Elemes fogkefe-pótfej 2 db

2 290 Ft

Nincs raktáron