Étkezési idő

Etetőszék, tányér, kanálka és egyéb: minden, amire szükség lesz a szilárd étel etetéséhez, amikor elkezdődik az anyatejes táplálásról leválás. Alapvető lépés a csecsemő leválasztása az anyatejről más ételek kipróbálása által. Ez az időszak a felfedezés és az átmenet időszaka, amikor rájössz, hogy a baba felnő és változó igényekkel rendelkezik. Az étkezések akkor is szórakoztatóak lehetnek, ha időnként rendetlen és kisebb katasztrófák övezik, melyek mintha csak arra várnának, hogy megtörténjenek :)

LEGGI TUTTO

Tudástár

Mindjárt kész a bébiétel!

Cikk

Ha saját magunk készítjük el a baba ételét, ez egy kedves kis gesztus, a szeretet mindennapi megnyilvánulása. Csak hát nem könnyű időt találni az elkészítésre!

Ma étteremben eszünk!

Cikk

Ebéd az otthonon kívül, nagyinál vagy egy étteremben: micsoda jó dolog, együtt ülni az asztalnál!

A kanál, az ismeretlen furcsaság…

Cikk

A leválás és tejről való leválasztás időszakában meg kell ismernie a babának egy új eszközt, a bébikanalat.

Igazán öröm felfedezni együtt az ízek világát, minden nap valami új finomságot együtt kóstolni! Az elválasztás első próbálkozásaitól kezdve az asztalnál tartott első étkezésig, maga az étkezési idő mindig kaland, gyakran a szülők számára is. Felejtsd el a ruhán a foltokat, amelyeket nem fogsz tudni kimosni és az etetések után kisebb romokban heverő konyhát, mert a leválás egy fontos szakasz, és azért vagyunk itt, hogy segítsünk a lehető legjobban kezelni!